Home

pääsy hyppiä pahoillani roki 05 paidat kosketus näyttää tyhjä

Voitto luisui Kiekko-Poikien käsistä − lähes 50 laukausta torjunut RoKi-vahti  pakotti joensuulaiset seinää vasten - 06.04.2022 - Kiekko-Pojat - RoKi -  MESTIS - Otteluraportti - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta
Voitto luisui Kiekko-Poikien käsistä − lähes 50 laukausta torjunut RoKi-vahti pakotti joensuulaiset seinää vasten - 06.04.2022 - Kiekko-Pojat - RoKi - MESTIS - Otteluraportti - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

RoKi-ikoni Henri Joki-Erkkilän ura päättyy − paita kattoon  lähitulevaisuudessa - MESTIS - 09.07.2021 - Uutiset - Jatkoaika.com -  Kaikki jääkiekosta
RoKi-ikoni Henri Joki-Erkkilän ura päättyy − paita kattoon lähitulevaisuudessa - MESTIS - 09.07.2021 - Uutiset - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

Rocky Balboa - It Ain't Over | Vaatteet ja koristeet merchandise -faneille

Mestis: Maali: IPK - RoKi, Bastien Maïa(12 IPK) – katso maksutta MTV  Katsomossa
Mestis: Maali: IPK - RoKi, Bastien Maïa(12 IPK) – katso maksutta MTV Katsomossa

Rovaniemen Kiekko - null - U18 päätti kauden Mestiksen pronssisijoitukseen

RoKi Hockey on Twitter: "Tilanne Kalajoella 2. erän jälkeen 1-4  (tulospalvelu ei päivity). Maalintekijät: Huttunen, Kivinen, Tiihonen ja  Välitalo." / Twitter
RoKi Hockey on Twitter: "Tilanne Kalajoella 2. erän jälkeen 1-4 (tulospalvelu ei päivity). Maalintekijät: Huttunen, Kivinen, Tiihonen ja Välitalo." / Twitter

Rovaniemen Kiekko - Ilmoittautumiset RoKin harrastekiekko ryhmien  kevätkaudelle ovat auki!
Rovaniemen Kiekko - Ilmoittautumiset RoKin harrastekiekko ryhmien kevätkaudelle ovat auki!

RoKi Hockey (@rokihockey) / Twitter

Rovaniemen Kiekko Ry | Rovaniemi

29.9.2013 RoKi Naiset - S-Kiekko

ROKI Harraste Naiset - Roki harraste naisten sarjapelit jatkuivat Lappi  Areenalla lauantaina 30.11.2019. Valmentajan kommentit tämän päivän  peleistä: "Ensimmäisessä pelissä vastassa oli paikallisvastustaja  Napapiirin Pantterit. Roki otti sarjassa ...
ROKI Harraste Naiset - Roki harraste naisten sarjapelit jatkuivat Lappi Areenalla lauantaina 30.11.2019. Valmentajan kommentit tämän päivän peleistä: "Ensimmäisessä pelissä vastassa oli paikallisvastustaja Napapiirin Pantterit. Roki otti sarjassa ...

RoKi vei Mestiksen häntäpään kamppailun - 04.01.2017 - RoKi - IPK - MESTIS  - Kuvakoosteet - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta
RoKi vei Mestiksen häntäpään kamppailun - 04.01.2017 - RoKi - IPK - MESTIS - Kuvakoosteet - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

Mestis: Torjunta: RoKi - Ketterä, Santeri Lipiäinen(74 Ketterä) – katso  maksutta MTV Katsomossa
Mestis: Torjunta: RoKi - Ketterä, Santeri Lipiäinen(74 Ketterä) – katso maksutta MTV Katsomossa

Rovaniemen Kiekko - null - Puolustaja Aino Karppinen on valittu Suomen  MM-kisajoukkueeseen Kanadaan!
Rovaniemen Kiekko - null - Puolustaja Aino Karppinen on valittu Suomen MM-kisajoukkueeseen Kanadaan!

RoKi | Lapin Kansa

Santeri Peltola jatkaa, Adam Wolin uutena pelaajana RoKin  Mestisjoukkueeseen | Lapin Kansa
Santeri Peltola jatkaa, Adam Wolin uutena pelaajana RoKin Mestisjoukkueeseen | Lapin Kansa

KeuPa HT - Tasokkaasta naistenpäivä-pelistä hieno 7-4 voitto – RoKi kaatuu  Keuruulla kolmannen erän ylivoimamaaleilla
KeuPa HT - Tasokkaasta naistenpäivä-pelistä hieno 7-4 voitto – RoKi kaatuu Keuruulla kolmannen erän ylivoimamaaleilla

Mestis: Maali: KeuPa HT - RoKi, Rasmus Heljanko(18 KeuPa HT) – katso  maksutta MTV Katsomossa
Mestis: Maali: KeuPa HT - RoKi, Rasmus Heljanko(18 KeuPa HT) – katso maksutta MTV Katsomossa